Děkujeme!

25. září 2022
Děkujeme!

Děkujeme moc za všechny vaše hlasy ve volbách do zastupitelstva Prahy 6. Vážíme si vaší důvěry.

Získali jsme 13,76 % hlasů, což pro nás znamená 7 mandátů v zastupitelstvu. Ukázalo se, že pirátská politika má své pevné místo na politické mapě a dokáže překonat nějaká ta zakopnutí na cestě ke svobodné, moderní, solidární, vzdělané a nejen digitálně propojené společnosti.

V zastupitelstvu vás budou zastupovat Ondřej Vykoukal, Tereza Hubáčková, Martin Suchan, Eva Tichá, Ondřej Chrást, Miloš Vlach a Antonín Štogr.

Ještě jednou díky a pokud byste se k nám rádi přidali, tak vás mile rádi uvítáme. Pirátská strana funguje na principu dobrovolnosti a neustále hledáme nové členky a členy, kteří nám v našem boji za lepší budoucnost pomohou. Všechny informace naleznete na: https://nalodeni.pirati.cz/.

Jak posunout sociální oblast v Praze 6? Inspirujme se u sousedů - díl I.

Šestka v sociální oblasti pokulhává – nemáme koncepci rozvoje sociálních služeb, vlastně ani nevíme, co by v této oblasti občané potřebují, podpora rodin s dětmi je minimální… Proto se Piráti snaží pracovat na zlepšení, byť z opozice. Některé důležité principy se nám podařilo prosadit do programu nové koalice, ale musíme pohlídat jejich realizaci. Jak na to? Nechceme ztrácet čas a vymýšlet kolo, když se můžeme inspirovat u sousedů, kde jsou dál a kde to dobře funguje.

Novou Hradčanskou chceme zelenou!

Akutně hrozí zásadní omezení zeleně v rámci budoucí výstavby na Hradčanské. Vyzýváme vedení Šestky, aby podala zásadní připomínky a zároveň podporujeme hlas veřejnosti, který má být vyslyšen.

I z opozice plníme program, ale dře to

Máme radost, že koalice naplnila náš dlouhodobý cíl a zřídila Kontaktní místo pro bydlení. Bohužel vzniklo bez jakékoli diskuse a přípravy.