Michal Dneboský

Narodil se v roce 1977 a celé své dětství prožil v Praze Braníku, nedaleko legendární hospody Na kovárně. Od svých 20 let žije v Bubenči v okolí Puškinova náměstí. Je ženatý a vychovávají s manželkou dvě nezletilé děti, které navštěvují Bubenečské MŠ a ZŠ. Jeho zletilá dcera (z prvního manželství) studuje Masarykovu univerzitu v Brně. Celý svůj profesní život se pohybuje v pojišťovnictví, v současné době pracuje v pojistné technice pojištění osob na pozici vedoucího životního a úrazového pojištění. Ve své práci musí umět nejen přijímat nové výzvy, ale zároveň naslouchat potřebám ostatních, ať už se jedná o jeho spolupracovníky nebo obchodníky. Ve volném čase se rád věnuje populárnímu sportu na Praze 6, kterým je softball, a to zejména z pozice rozhodčího a to jak na ligové, tak na oblastní úrovni. Rád luští sudoku a přečte si dobrou knihu. Pirátskou politiku sleduje od roku 2004, kdy zaznamenal jejich úspěch při komunálních volbách a protože se mu velmi líbil přístup a práce jejich pěti zastupitelů na pražském magistrátu, rozhodl se je aktivně podpořit před parlamentními volbami v loňském roce a od té doby je aktivním příznivcem a snaží se pro tuto činnost získat i své okolí.