Včera, 10. 6. 2024, měli členové finančního výboru a všichni zastupitelé možnost vidět zdařilou nástavbu školy a od zástupců SNEO slyšet vše kolem financování, organizování a průběhu stavebních prací.

“Veliké díky a obdiv patří končící paní ředitelce, Ing. Ivaně Koubkové, která odložila odchod na zasloužený odpočinek a přes obrovské potíže a průtahy ze strany podvodných dodavatelů dotáhla rekonstrukci do šťastného konce,” oceňuje naše zastupitelka Tereza Hubáčková, členka Komise pro výchovu a vzdělávání a zástupkyně zřizovatele ve Školské radě při ZŠ JAK.

“Skvělou práci odvedla paní ředitelka nejen při dlouhotrvající přístavbě školní budovy, ale především zlepšování školního prostředí, kvality výuky a všech dalších parametrů, které dohromady tvoří to, čemu říkáme “dobrá základka”, zdůrazňuje Tereza.
Díky patří i předsedovi finančního výboru, který zorganizoval prohlídku ve večerních hodinách, aby byla přístupná i těm, které politika neživí a na každou akci v pracovní době musejí využívat dovolenou.