Tereza Hubáčková

Bc. Tereza Hubáčková (* 11. 1. 1973) příznivkyní Pirátů je od jara 2016, od léta 2019 je místopředsedkyní MS v Praze 6, má na starost členskou základnu. Je členkou pražského i republikové rezortního týmu pro sociální věci a bydlení, za Piráty Praha 6 pracuje v komisi pro sociálně bytové otázky.

Narozená v pražských Holešovicích, studovala zdravotní školu, bohemistiku, později VOŠ Jabok a nedávno (prozatím) Bc. stupeň VŠ na katedře Sociální práce FF UK.

Léta se živila jako jazyková redaktorka a korektorka, od r. 2014 byla pěstounkou na přechodnou dobu (postupně se s manželem postarali o osm miminek). Chvíli pracovala jako asistentka pirátské předsedkyně Výboru pro sociální politiku MHMP Mgr. Evy Horákové, v její kompetenci byla především problematika ohrožených dětí a náhradní rodinné péče. Nyní pracuje v nadaci podporující ohrožené děti a rodiny.

Ve volném čase se věnuje hudbě a sportu, obojímu čistě rekreačně, a taky biologickému zemědělství v podhůří Brd. Má tři dcery, dvě už dospělé.