draha.png
25. června 2020

Piráti Prahy 6 jsou proti rozšiřování letiště. Chceme usnesením změnit kladný postoj vedení městské části k paralelní dráze

23.června 2020 - Ve čtvrtek proběhne další zastupitelstvo Prahy 6. Jeho velkým tématem bude problematika rozšiřování Letiště Václava Havla, které budí mnoho emocí a štěpí zastupitelstva napříč různými městskými částmi i magistrátem. Piráti navrhnou usnesení s deklarací, že paralelní dráhu si Praha 6 nepřeje. Tématem bude také rezignace šéfa právního oddělení kvůli objednaným právním plagiátům a velmi absurdní situace s neotevřením bazénu Petynka na letní sezónu.

hradcanska-dejvice.jpg
radnice-praha6.jpg
25. dubna 2019

Jak se Piráti připravují na práci v zastupitelstvu Prahy 6

Devět pirátských zastupitelů Prahy 6 se chystá na zasedání zastupitelstva, které proběhne v pátek 26. dubna 2019. Jak bývá dobrým zvykem, připravovali se na něj společně na veřejné schůzi Zastupitelského klubu v Pražském pirátském centru na Palackého náměstí.

zmc.jpg
14. února 2019

Co jsme probrali na únorovém zasedání zastupitelstva?

Třetí zasedání Zastupitelstvo MČ Praha 6: Pirátky a Piráti místního sdružení Prahy 6 otevřeli diskuzi na tato důležitá témata, která požadujeme skutečně řešit a ne jen odsouvat:

atrurek.jpg
19. listopadu 2018

Mankurtí otevřenost bez kontroly aneb proč je pirátská předsedkyně KV důležitá pro demokracii!

Význam nepsaných pravidel a první demokratický test nového Zastupitelstva městské části Praha 6 proběhl dne 19.11.2018 na jeho ustavujícím zastupitelstvu. Výsledek testu? Zastupitelé současné koalice zklamali nejen sebe, ale v prvé řadě voliče. Všechny voliče.

commission-2564734_1280.jpg
29. října 2018

Výběrové řízení do výborů a komisí Prahy 6 za Piráty

Na základě volebního výsledku Praha 6 (17,3% a 9 zastupitelů) a povolebního vyjednávání budou Piráti obsazovat ve výborech, komisích a pracovních skupinách Prahy 6 celkem 46 míst (číslo se může ještě měnit).